Evrikka Oy
Poltinkuja 9
55100 IMATRA
Puh: 050 3503487
Vuosiviisumi pikana 140 € (10pv toimitus)--- 2-Vuodenviisumi 220 € (10pv toimitus)--- 1-kerta viisumi 76 € --- vuosiviisumi alk. 125 €

VIISUMIT

Viisumihinnasto

Vuosiviisumi

Kertaviisumi

Ryhmäviisumi

Toimitusehdot

Viisumien toimitusehdot

Pietari

TÄRKEÄÄ
Passin tulee olla voimassa 6kk viisumin päättymisen jälkeen. Sääntö koskee kaikkia viisumeita ja kaikkia kansalaisuuksia. Yli 3 arkipäivää kestävillä matkoilla täytyy viisumi rekisteröidä. Rekisteröinti on maksullinen.

Passikuvan tulee olla värillinen ja alle 6kk vanha!

Passin tulee olla ehjä!

Matkavakuutus tulee olla voimassa samalle aikajaksolle kuin viisumi. (vakuutusyhtiöltä matkavakuutustodistus)

Eu:n ulkopuolisilta kansalaisilta peritään kansalaisuuslisä. Muista selkeästi merkitä toivomasi valmiin viisumin toimitustapa.

Kaikilta nykyisen Venäjän alueella syntyneiltä konsulaatti vaatii maistraatin tai UVIN todistuksen Neuvostoliiton/Venäjän kansalaisuudesta.

Normaali vuosiviisumin toimitusaika on 2-7 viikkoa.

Viisumien hinnat sisältävät 24% ALV:n.

Konsulaattiin toimitettuja viisumiasiapapereita ei voi peruuttaa.

Toimitusajoissa on otettava huomioon konsulaattien aukioloajat, postituspäivät sekä mahdolliset konsulaatin tai Venäjän viranomaisten toiminnan aiheuttamat viivästykset tai muutokset viisumikäytäntöihin. Evrikka Oy ei vastaa em. viivästyksistä tai muutoksista viisumikäytäntöihin.

Jos tarvitsette viisumia ulkomaalaisille, ottakaa yhteyttä suoraan toimistoomme.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Jos Venäjällä oleskellaan yli kolme arkivuorokautta, tulee viisumi rekisteröidä esim. jossakin hotellissa. Jos rekisteröinti puuttuu, Venäjän rajaviranomaiset voivat sakottaa rekisteröinnin puuttumisesta.

Design J0k3®